Col·liflor gratinada amb crema de iogurt
En una font de fang es fica mantega, es col·loquen els ramets de col·liflor cuits. Després picar els pernils i reservar-lo fins el final. En un bol batem els ous amb sal, pebre, nou moscada, orenga i el julivert picat.
Seguidament, separem una mica de iogurt i dissoldre en ell la 1 cullerada de farina.
Barrejar-ho bé amb els ous, la meitat del formatge i els pernils.
Abocar la barreja sobre la col·liflor i per sobre posar la resta del formatge.
Col·locar trossets de mantega ben distribuïts i portar a forn calent a 180º C fins que la superfície estigui daurada o depenent del gust de cadascú.
1 coliflor dividida en ramets i cuita en aigua amb sal
4 ous
1 cullerada de farina integral, es pot usar farina normal
175 grs de iogurt grec natural
75 grs de pernil ibèric
150 grs de formatge ratllat
sal , pebre , orenga i nou moscada
1 cullerada de julivert picat
mantega
En una font de fang es fica mantega, es col·loquen els ramets de col·liflor cuits. Després picar els pernils i reservar-lo fins el final. En un bol batem els ous amb sal, pebre, nou moscada, orenga i el julivert picat.
Seguidament, separem una mica de iogurt i dissoldre en ell la 1 cullerada de farina.
Barrejar-ho bé amb els ous, la meitat del formatge i els pernils.
Abocar la barreja sobre la col·liflor i per sobre posar la resta del formatge.
Col·locar trossets de mantega ben distribuïts i portar a forn calent a 180º C fins que la superfície estigui daurada o depenent del gust de cadascú.
No hay comentarios:
Publicar un comentario