viernes, 2 de marzo de 2012

CUINA PORTUGUESA

Col·liflor gratinada amb crema de iogurt


1 coliflor dividida en ramets i cuita en aigua amb sal
4 ous
1 cullerada de farina integral, es pot usar farina normal
175 grs de iogurt grec natural
75 grs de pernil York
75 grs de pernil ibèric
150 grs de formatge ratllat
sal , pebre , orenga i nou moscada
1 cullerada de julivert picat
mantega


En una font de fang es fica mantega, es col·loquen els ramets de col·liflor cuits. Després picar els pernils i reservar-lo fins el final. En un bol batem els ous amb sal, pebre, nou moscada, orenga i el julivert picat.

Seguidament, separem una mica de iogurt i dissoldre en ell la 1 cullerada de farina.

Barrejar-ho bé amb els ous, la meitat del formatge i els pernils.
Abocar la barreja sobre la col·liflor i per sobre posar la resta del formatge.

Col·locar trossets de mantega ben distribuïts i portar a forn calent a 180º C fins que la superfície estigui daurada o depenent del gust de cadascú.



No hay comentarios:

Publicar un comentario