PASTÍS DE FORMATGE
1 cullerada de sucre
Mitja cullerada de sal
Mitja tassa de mantega
2 cullerades de pols per forn
2/3 tassa de llet
1 lliura de mató
3 ous batuts
Mitja tassa de crema
El suc i la ratlladura d'1 / 2 llimona
3/4 d'una tassa de sucre
1/4 d'una cullerada de sal
1 cullerada de sucre
Mitja cullerada de sal
Mitja tassa de mantega
2 cullerades de pols per forn
2/3 tassa de llet
1 lliura de mató
3 ous batuts
Mitja tassa de crema
El suc i la ratlladura d'1 / 2 llimona
3/4 d'una tassa de sucre
1/4 d'una cullerada de sal
Barregi els ingredients secs, agregui el llard vegetal i després la llet.
Enrotlleu-lo i col·loqueu-lo en un motlle. Barregi els ingredients per la base i aboqui sobre la massa, i fiqueu al forn a 375 °C durant 35 minuts.
En el farcit només useu els rovells d’ou. Deixar-lo referendar una estona, i si es vol es pot guarnir amb fruites depenent el gust de cadascú.
Enrotlleu-lo i col·loqueu-lo en un motlle. Barregi els ingredients per la base i aboqui sobre la massa, i fiqueu al forn a 375 °C durant 35 minuts.
En el farcit només useu els rovells d’ou. Deixar-lo referendar una estona, i si es vol es pot guarnir amb fruites depenent el gust de cadascú.
No hay comentarios:
Publicar un comentario