lunes, 19 de marzo de 2012

CUINA DE LUXEMBURG

PASTÍS DE FORMATGE


Per començar a preparar el pastís necessitarem:

2 tasses de farina
1 cullerada de sucre
Mitja cullerada de sal
Mitja tassa de mantega
2 cullerades de pols per forn
2/3 tassa de llet
1 lliura de mató
3 ous batuts
Mitja tassa de crema
El suc i la ratlladura d'1 / 2 llimona
3/4 d'una tassa de sucre
1/4 d'una cullerada de sal
Barregi els ingredients secs, agregui el llard vegetal i després la llet.

Enrotlleu-lo i col·loqueu-lo en un motlle. Barregi els ingredients per la base i aboqui sobre la massa, i fiqueu al forn a 375 °C durant 35 minuts.

En el farcit només useu els rovells d’ou. Deixar-lo referendar una estona, i si es vol es pot guarnir amb fruites depenent el gust de cadascú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario