lunes, 27 de febrero de 2012

CUINA COLOMBIANA


Avui... ¡Arròs amb coco i panses!

1 Kg. d’arròs
1 coco fresc
250 gr. de sucre
100 gr. de panses sense llavors
50 gr. de mantega
Sal

Comencem aquesta deliciosa recepta pelant i tallant el coco.
Introduïm la seva polpa en la picadora.
Ho col·loquem en un bol i afegim aigua calenta (suc de coco).En una casserola (a foc lent), posar el sucre, quan aquest fosa, agreguem el suc de coco passat per un colador; barregem i agreguem les panses.

Posem aigua en el bol que conté el coco rallat (llet de coco).
Deixem bullir una estona fins que aquest s’hagi consumit una mica. Afegim la llet de coco, la sal, l’arròs i la mantega, i més aigua.
Deixem coure durant 1/2 h. o fins que l’arròs estigui ben cuit. I llest per servir.


Aprofitem per enviar-li un petó al nostre germà que esta en Colombia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario