lunes, 26 de marzo de 2012

CUINA CATALANA

Xató
No podia faltar en aquest blog, una recepta de cuina catalana, per això em decidit xató..

Els ingredients necessaris són:

Escarola
Ceba 
Anxoves salades 
Bacallà 
Tonyina de conserva 
Tomàquet madur 
Pernil
Embotits secs i bullits 
Mongetes seques i cuites
Salbitxada per amanir-ho
3 ous

Quan ja ho tenim tot, podem començar...

Primer de tot es dessalen el bacallà i les anxoves, durant una bona estona. 
En segon lloc, s'escorren i es coloquen en un plat amb l'escarola, ben neta i trossejada, la tonyina i la ceba, tallada pel llarg. Amb els tres ous es fa la truita amb les mongetes seques que al final s'afegirà amb els demés ingerdients.

Es posen el pernil i els embotits, a talls, en un plat. I, s'amaneix l'escarola amb la salbitxada i es serveix. S'ha de servir abans que es refredi la truita.


Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario