Xató
Quan ja ho tenim tot, podem començar...
Primer de tot es dessalen el bacallà i les anxoves, durant una bona estona.
No podia faltar en aquest blog, una recepta de cuina catalana, per això em decidit xató..
Ceba
Anxoves salades
Bacallà
Tonyina de conserva
Tomàquet madur
Pernil
Embotits secs i bullits
Salbitxada per amanir-ho
3 ous
3 ous
Quan ja ho tenim tot, podem començar...
Primer de tot es dessalen el bacallà i les anxoves, durant una bona estona.
En segon lloc, s'escorren i es coloquen en un plat amb l'escarola, ben neta i trossejada, la tonyina i la ceba, tallada pel llarg. Amb els tres ous es fa la truita amb les mongetes seques que al final s'afegirà amb els demés ingerdients.
Es posen el pernil i els embotits, a talls, en un plat. I, s'amaneix l'escarola amb la salbitxada i es serveix. S'ha de servir abans que es refredi la truita.
Es posen el pernil i els embotits, a talls, en un plat. I, s'amaneix l'escarola amb la salbitxada i es serveix. S'ha de servir abans que es refredi la truita.
No hay comentarios:
Publicar un comentario