Avui us explicarem com es fan.... BLINTZES DE FORMATGE:
Per fer el farcit, barrejar tots els ingredients i emplenar-los. Fregir-los en margarina calenta o fer-los al forn fins que es daurin al gust de cadascú.
3 ous
1 tassa de llet
1 cullerada de sal
Farina (quantitat necessària)
300 o 400 gr de formatge blanc
1 poma ratllada
Sucre a gust
1/2 cullerada d’essència de vainilla
1 cullerada de “maicena”
Per fer la massa s’ha de començar batent els ous amb la sal, afegir farina fins a obtenir una massa espessa, treballar-la bé amb una cullera de fusta una estona.
Agregar la llet sense deixar de regirar fins a aconseguir una massa que estigui casi liquida i deixar-la reposar mitja hora.
Farina (quantitat necessària)
300 o 400 gr de formatge blanc
1 poma ratllada
Sucre a gust
1/2 cullerada d’essència de vainilla
1 cullerada de “maicena”
Per fer la massa s’ha de començar batent els ous amb la sal, afegir farina fins a obtenir una massa espessa, treballar-la bé amb una cullera de fusta una estona.
Agregar la llet sense deixar de regirar fins a aconseguir una massa que estigui casi liquida i deixar-la reposar mitja hora.
Abocar amb un petit cullerot en una paella escalfada sobre foc mitjà.
Inclinar la paella perquè la massa corri i cobreixi tota la superfície.
Inclinar la paella perquè la massa corri i cobreixi tota la superfície.
Després deixar daurar d’un costat i donar volta. Posar-los en un plat fins al seu ús.
Per fer el farcit, barrejar tots els ingredients i emplenar-los. Fregir-los en margarina calenta o fer-los al forn fins que es daurin al gust de cadascú.
No hay comentarios:
Publicar un comentario