jueves, 1 de marzo de 2012

CUINA JAPONESA

Avui cuinarem....TAIYAKI

Per començar, els ingredients necessaris son:

2 tasses de farina de blat
1/2 cullerades de llevat o bicarbonat
1 cullerada de sal
2 cullerades de sucre
1 tassa d’aigua
180g de pasta de azuki o anko
Oli vegetal
Motlle amb forma de peix per Taiyaki
Tenint els ingredients us anem explicant pas a pas com s’ha de fer:

Barreja la farina, l’aigua, la sal, i el sucre a fons. Afegeix el llevat o el bicarbonat.

Escalfa una mica la planxa motlle de taiyaki. Amb un pinzell escampa una mica d’oli en el motlle, després aboca els ingredients barrejats en el motlle de Taiyaki emplenant fins a la meitat més o menys.

Posa una bona cullerada de pasta de Azuki o Anko, sobre la barreja abocada en el motlle. Acaba cobrint amb més barreja de la que es va usar anteriorment.

Tanca el motlle i dóna-li calor per tots dos costats contínuament a intervals fins que aquest bullit durant uns minuts, ha de quedar amb un to daurat.

Deixa-ho refredar uns quants minuts, i estarà llest per servir.

No té un temps determinat de cocció, es depenent del motlle, que hagis usat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario