martes, 27 de marzo de 2012

CUINA D'AUSTRIA


Carrot cake
Per a 10 persones aproximadament
450 g de sucre
250 ml d'oli d'oliva
4 ous
225 g de pastanaga
225 g de farina
175 g de nous trinxades
1 1/2 culleradeta de bicarbonat
1 1/2 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta d'espècies mòltes "allspice"
1 culleradeta de canyella mòlta

Es va escalfant el forn a uns 190º. A la mateixa estona es van pelant i ratllant les pastanagues molt fines.
En un altre bol, s'afegeixen el sucre, l'oli, els ous, les pastanagues i les nous. En un altre bol, aboqueu-hi el bicarbonat, el llevat, les espècies, la canyella i la farina.

Remeneu-ho bé i barregeu el contingut dels dos bols.
Untar amb mantega un motllo enfarinar-lo. Aboqueu-hi la barreja i enfornar-lo uns 45 minuts. Deixar-lo refredar una estona abans de servir-lo.


No hay comentarios:

Publicar un comentario