lunes, 19 de marzo de 2012

CUINA D'HONGRIA

 ARRÒS A LA HÚNGARA

300 gr. d'arròs llarg
2 cullerades soperes de Páprika
300 gr. de carn de porc
100 gr. de pernil
1 ceba
3 salchichas
80 gr. de mantega
1 col mitjana
Pebre blanc en pols
Aigua, Sal


El primer pas que s'ha de fer per començzar a fer l'arròs es fer-lo bullir en abundant aigua amb sal, durant uns 15 minuts. Escórrer, passar per aigua freda i reservar. Després barrejar-lo amb part de la páprika i una mica de pebre. Picar la col i fer-la bullir en aigua amb sal.

Escórrer-la bé i ofegar amb la mantega en la qual s'hi haurà fregit la ceba trinxada fina. Seguidament picar la carn, salchichas i pernil, fregint-ho uns quants minuts en mantega.

Aquest arròs a l'hongaresa se serveix per quatre capes:
Una d'arròs, una altra de col, una altra de carn, finalitzant amb una altra d'arròs, sobre la qual es posa una mica de páprica.

Es fica en el forn perquè estigui ben calent ¡ i es serveix a la taula !


No hay comentarios:

Publicar un comentario