El Dia de san Patricio es celebra anualment el 17 de març per conmemorar la mort de San Patricio, Santo patrón de Irlanda. És una festa nacional en la República de Irlanda i una festa per costum.
Es celebra a nivell mundial per tots els irlandesos i també per gent que no té influencia irlandesa.
La celebració generalment té per temàtica tot el que es verd i irlandes; cristians i no cristians, celebran la festa vestint-se de verd, disfrutant de la gastronomía irlandesa i begudes irlandesas, i asistint a festes.
En alguns establiments es ven cervesa de color verd per a la festivitat.
Es per això que avui possarem una recepta típica d'aquesta festa...
Salsa picant
1 / 2 pebre negre molt picada
1 / 4 de got de suc de llimona
Els pasos que haurem de seguir per començar serà...
Abans de servir, afegeix el suc de llimona per sobre de l'amanida.
Es celebra a nivell mundial per tots els irlandesos i també per gent que no té influencia irlandesa.
La celebració generalment té per temàtica tot el que es verd i irlandes; cristians i no cristians, celebran la festa vestint-se de verd, disfrutant de la gastronomía irlandesa i begudes irlandesas, i asistint a festes.
En alguns establiments es ven cervesa de color verd per a la festivitat.
Es per això que avui possarem una recepta típica d'aquesta festa...
Amanida de pasta festiva
Ingredientes que necessitarem per fer l'amanida:
3 / 4 de got de pebre verd tallat
3 / 4 de got de ceba picada molt finament
3 / 4 de got de pastanagues tallades en cuadrats
3 cullarades d'oli d'oliva extra
Sal
3 / 4 got de pessols congelats Salsa picant
1 / 2 pebre negre molt picada
1 / 4 de got de suc de llimona
Els pasos que haurem de seguir per començar serà...
En una paella gran a foc alt, posar el pebre, la ceba i les pastanagues amb 1 cullerada d'oli d'oliva y una mica de sal, al gust, barrejant-lo amb frequencia, uns 3 minuts.
Agregar el pebre i remenar la ceba i els pessols a la pasta i barrejar suaument.
En un got gran, barrejar la resta de cullarades d'oli d'oliva, i de sal, y dos cullarades mes de pebre negre.
Derramar sobre la mescla de la pasta i remena fins que estigui ben cubert.
Afegir el pebre verd y la salsa picante al gusto. Abans de servir, afegeix el suc de llimona per sobre de l'amanida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario