Couscus amb taronges i dàtils
Aquesta és una manera deliciosa de gaudir del Couscus, el contrast de l’àcid i el dolç.
A més es tracta d’un plat altament nutritiu, només hem de recordar que els dàtils són coneguts entre els esportistes pel seu alt valor nutritiu.
Ingredients:
1 1 / 2 tasses d’aigua
2 a 3 cullerades de sucre bruna o mel (al gust)
1 cullerada d’aigua de flor de taronja (opcional, disponible en mercats d'Orient Mitjà)
3 cullerades d’albercocs secs
Aquesta és una manera deliciosa de gaudir del Couscus, el contrast de l’àcid i el dolç.
A més es tracta d’un plat altament nutritiu, només hem de recordar que els dàtils són coneguts entre els esportistes pel seu alt valor nutritiu.
Ingredients:
1 1 / 2 tasses d’aigua
2 a 3 cullerades de sucre bruna o mel (al gust)
1 cullerada d’aigua de flor de taronja (opcional, disponible en mercats d'Orient Mitjà)
3 cullerades d’albercocs secs
2 cullerades de panses de Corindó o panses de raïm
1 cullerada de mantega sense sal (opcional i al gust )
1/4 a 1/2 cullerada de canyella al gust
1/4 cullerada de sal (opcional i al gust )
2 taronges de melic
6 dàtils, sense llavor i tallats en cambres al llarg
I tenint els ingredients, ja es pot començar!
Combini l’aigua i el sucre bruna o mel en un cassó fins que bulli. Col·locar el Couscus en un recipient de 2 litres i agregui la canyella i la sal.
Abocar en l’almívar calent.
Barrejar i deixar-ho reposar uns 20 minuts, regirant ocasionalment.
A continuació, ajust per sobre d’una casserola amb 1 dit d’aigua
bullint. Cobreixi i deixar al vapor durant 15 minuts, passar a un bol, afegir la mantega i barregi fins que la mantega es fongui.
bullint. Cobreixi i deixar al vapor durant 15 minuts, passar a un bol, afegir la mantega i barregi fins que la mantega es fongui.
Amb un ganivet, retiri la pell i la medul·la de les taronges, mantén-lo sobre el Couscus de manera que qualsevol suc degoti sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario