lunes, 26 de marzo de 2012

CUINA D' URUGUAI

Panqueques 

Panqueques1 tassa de llet
2 cullerades de mantega
2 ous
1/2 tassa de farina
1 cullerada de llevat
1/2 cullerada de sal
"dulce de leche"
sucre glacé


Primer d'ha d'escalfar la llet i desfer la mantega i deixar-lo refredar una estona fins que estigui a temperatura ambient afegir els ous, que abans s'han haber batut, junt amb la farina, el llevat i la sal.

S'ha de remenar fins que la barreja tingui un aspecte suau. En el pas seguent s'escalfa una paella no gaire grossa i s'unta lleugerament amb mantega. S'abocquen culleradetes de massa fins que la base de la paella quedi coberta (com si féssiu una crep, però més gruixuda). Quan s'hagi enrossit d'un costat, donar la volta i així continuadament fins que s'acabi la pasta.

S'untara a cada panqueque una mica de "dulce de leche" i caragolar-los com un caneló. Espolsar una mica de sucre glacé per sobre al gust de cadascú i ja els poden servir.



Amb motiu d'aquesta recepta, aprofitem per saludar a una molt bona amiga uruguaya, Leticia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario