lunes, 5 de marzo de 2012

CUINA D'AMSTERDAM

Pasta amb vegetals, bacon y formatge Old Amsterdam

Els ingredients per fer aquest deliciós menjar són:

250 grs de pasta amb vegetals
Mitja ceba gran
3 porros
1 pebrot vermell
Bacon a trossets 
oli d’oliva
sal
400 grs de llet evaporada
Formatge Old Amsterdam


Trossegem la ceba, el pebrot i els porros i ho anem fent a foc lent en una paella gran amb oli d’oliva. Mentre coem la pasta amb una miqueta de sal al gust.

Quan les verduretes estiguin fent-se afegim els tacs de bacon. Anem donant tornades perquè no se’ns pegui a la paella.
A continuació tirem la llet evaporada i deixem uns minuts mentre seguim removent perquè redueixi i espesseixi.
Afegim la pasta ja cuita i escorreguda i barregem bé amb tota les verduretes i la salseta que ens ha quedat.
Rallem el formatge i ho tirem per damunt. Tapem perquè es fongui (ja amb el foc apagat).


No hay comentarios:

Publicar un comentario