Espaguetis a la Siciliana
Com cada dia posarem una recepta de cuina d'un país diferent, avui, una recepta de cuina italiana, espaguetis a la siciliana.
Aquests seran els ingredients que necessitarem per començar:
350 gr. de espagueti
1 kg de musclos
2 dents d’all
1 rameta de julivert
3 cullerades d’oli d’oliva
¼ de got de vi blanc
Com cada dia posarem una recepta de cuina d'un país diferent, avui, una recepta de cuina italiana, espaguetis a la siciliana.
Aquests seran els ingredients que necessitarem per començar:
350 gr. de espagueti
1 kg de musclos
2 dents d’all
1 rameta de julivert
3 cullerades d’oli d’oliva
¼ de got de vi blanc
Sal
Pebre
Quan ja es tenen tots els ingredients podem començar netejant bé els musclos, raspant-los sota l’aigua freda amb un fregall o un ganivet; rentar-los i col·locar-los en una casserola tapats al foc fins que s’obrin.
Pebre
Quan ja es tenen tots els ingredients podem començar netejant bé els musclos, raspant-los sota l’aigua freda amb un fregall o un ganivet; rentar-los i col·locar-los en una casserola tapats al foc fins que s’obrin.
Després colar els musclos i reservar apart el brou que hagin deixat anar.
Una vegada fet això, escalfar l’oli i daurar els alls picats, afegint el julivert, el vi i el brou dels musclos, una mica de sal i pebre; coure fins que s'evapori i redueixi una mica. Separar els musclos de les petxines.
Una vegada fet això, escalfar l’oli i daurar els alls picats, afegint el julivert, el vi i el brou dels musclos, una mica de sal i pebre; coure fins que s'evapori i redueixi una mica. Separar els musclos de les petxines.
No hay comentarios:
Publicar un comentario