viernes, 10 de febrero de 2012

CUINA ITALIANA

Espaguetis a la Siciliana


Com cada dia posarem una recepta de cuina d'un país diferent, avui, una recepta de cuina italiana, espaguetis a la siciliana.

Aquests seran els ingredients que necessitarem per començar:

350 gr. de espagueti
1 kg de musclos
2 dents d’all
1 rameta de julivert
3 cullerades d’oli d’oliva
¼ de got de vi blanc
Sal
Pebre

Quan ja es tenen tots els ingredients podem començar netejant bé els musclos, raspant-los sota l’aigua freda amb un fregall o un ganivet; rentar-los i col·locar-los en una casserola tapats al foc fins que s’obrin.

Després colar els musclos i reservar apart el brou que hagin deixat anar.

Una vegada fet això, escalfar l’oli i daurar els alls picats, afegint el julivert, el vi i el brou dels musclos, una mica de sal i pebre; coure fins que s'evapori i redueixi una mica. Separar els musclos de les petxines.
Finalment coure la pasta en abundant aigua bullint amb sal al gust de cadascun fins que estigui "al dente".
Colar la pasta, col·locar-la en una font i agregar-li els musclos i la salsa.


Bon appetit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario